SportFoto: SPD Radnički

Eksplozivno krilo u matičnom klubu

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 09 09 2024

Ženska selekcija Rukometnog kluba Radnički se nalazi u završnoj fazi priprema i na pragu je starta prvenstva u Super B ligi. Poslednji potez rukovodstva kluba u cilju kompletiranja tima je angažman povratnice u Radnički, Anje Vlašković (21), igračice koja je potekla u pionirima Radničkog i koja iako mlada ima već dovoljno iskustva i znanja da postane jedan od oslonaca ekipe.

Anja trenira rukomet od svoje desete godine u rodnom Kragujevcu, prošla je sve mlađe selekcije kluba, a osim Radničkog nastupala je za Prijepolje i Slogu iz Petrovca na Mlavi. Odlikuje je čvrstina i agresivnost u defanzivi, pouzdan stepen realizacije i eksplozivnost u kontranapadu.

"Nakon pauze od godinu dana i odigrane polusezone u Petrovcu na Mlavi, vraćam se u svoj matični klub. Jako se radujem što ću ponovo imati priliku da igram u svom gradu sa svojim starim saigračicama. Ekipa je podmlađena, ali nas to neće sprečiti da damo svoj maksimum. Vredno radimo i očekujemo dobre rezultate na kraju sezone", izjavila je po povratku na parket hale Jezero Anja Vlašković.

Izvor: SPD Radnički