SportFoto: SPD Radnički

Milica ponovo u crvenom dresu ŽRK Radnički

Autor: InfoKG
10:30 | Petak, 04 10 2024

Iako je prvenstvena trka u punom jeku, rukometni klub Radnički je povukao još jedan potez u cilju jačanja ekipe za izazove koji predstoje. Potpisom jednogodišnjeg ugovora, timu se priključila Milica Andrić (ex Todorović) koja će nakon pauze zbog formiranja porodice ponovo obući crveni dres i koja iako mlada iza sebe ima iskustvo igranja u Super ligi i trebalo bi da predstavlja jednu od udarnih pesnica Kragujevčanki.

Milica je rukomet počela da trenira sa 7 godina u rodnom Petrovaradinu a osim za matični klub do pauze je nastupala za Radnički. Poklonici rukometa u Kragujevcu je pamte po izuzetnoj agresivnosti, prodornosti, brzini i odličnoj realizaciji kontranapada, kao i požrtvovanoj igri u fazi odbrane.

"Srećna sam što se posle pauze vraćam na dobro poznati teren i u klub. Trudiću se da se što pre uklopim sa ekipom i pomognem da stignemo do što boljih rezltatata. U subotu ću po prvi put nakon dužeg perioda obući dres Radničkog i istrčati na parket hale Jezero kada ćemo dočekati ekipu Radničkog iz Beograda. Dugo sam čekala ovaj trenutak i sigurna sam da ćemo i ja i ekipa dati sve od sebe da sačuvamo bodove kod kuće. Ujedno bih pozvala i publiku da nas podrže i budu uz nas cele sezone kako bi zajedno uživali u rukometu i stvarali jedan novi Radnički", reči su povratnice u Radnički  Milice Andrić.

Izvor: SPD Radnički