SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Sa starim rivalom za startne bodove

Autor: InfoKG
14:00 | Subota, 14 09 2024

Rukometaši Radničkog ukrstiće koplje sa protivnikom po meri, starim rivalom, ekipom Dubočice 54 iz Leskovca u nedelju 15.septembra u 18.00 časova u hali Jezero u kome će pokušati da ostvare startni trijumf i tako sezonu započnu u pozitivnom i pobedničkom ritmu.

Nakon četvoromesečne pauze, prelaznog roka i odrađenih priprema, Kragujevčani u šampionat Super rukometne lige ulaze sa delimično izmenjenim timom i starim ambicijama, borbom za plasman na mesto u gornjem delu tabele.

"Pripreme se polako privode kraju, trenirali smo jako i naporno, odigrali četiri kontrolne utakmice i smatram da smo dostigli željenu formu i nivo igre. Svi željno očekujemo početak prvenstva, gde nas na startu očekuje meč sa renomiranom i iskusnom ekipom Dubočice, predvođenom Atanasijevićem, Kocićem i bivšim trenerom Radničkog Petronijevićem, koji odlično poznaje našu ekipu. Prvo kolo je specifično, ne bih voleo da se bavim prognozama, ono što mogu da tvrdim je da ćemo odigrati na maksimalnom nivou, da ćemo dati sve od sebe i nadamo se najboljem", najavio je susret prvog kola šampionata,  šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Pravdu će deliti internacionalni sudijski par Marko Boričić i Dejan Marković iz Beograda.

Izvor: SPD Radnički