SportFoto: SPD Radnički

Stameni Crvenčanin pojačao Radnički

Autor: InfoKG
15:00 | Četvrtak, 29 08 2024

Rukometaši Radničkog su u punom trenažnom procesu i bruse formu pred start šampionata i izazove koji ih očekuju. Tim za narednu sezonu je kompletiran a poslednji na listi pojačanja je stameni pivot Branko Karanović (28) koji svojim iskustvom, čvrstinom i znanjem treba da predstavlja jednu od udarnih pesnica Kragujevčana.

Branko je rukomet počeo da trenira sa 12 godina u rodnoj Crvenki, a osim matičnog kluba nastupao je i za Proleter, Jugović, Novi Pazar, Faiax Corfu (Grčka) i Nevesinje. Odlikuje ga agresivnost i dobra igra u defanzivi, kao i čvrstina, borbenost i dobar nivo realizacije u fazi napada.

"Drago mi je što sam postao deo ovog kluba, koji je već dugo vremena neizostavan faktor i kolektiv za respekt u srpskom rukometu. Uprkos činjenici da sam se poslednji priključio timu, saigrači su me odlično prihvatili, pozitivna atmosfera i hemija su na vrhunskom nivou što je jedan od preduslova za postizanje dobrih rezultata. Na treninzima se kvalitetno i vredno radi   i smatram da će nam nastupajuća sezona biti izuzetno uspešna", reči su novog pivota Radničkog  Branka Karanovića.

Izvor: SPD Radnički