SportFoto: FK Šumadija 1903

“Šumadija 1903” niže pobede: Savladan i “Zadrugar”

Autor: InfoKG
11:00 | Sreda, 18 09 2024

Fudbaleri “Šumadije 1903” pobedili su u utakmici četvrtog kola Zone Morava ekipu “Zadrugara” u Donjoj Trepči, rezultatom 1:0.   

Novo kolo i nova 3 boda upisana pored imana “Šumadija 1903”. Navijači zonaša sa Bubnja imaju razloga za zadovoljstvo i svakako im prija pogled na tabelu Zone Morava na kojoj je FK “Šumadija 1903” na prvom mestu sa maksimalnim učinkom u četiri odigrana kola. 

Ni malo lako gostovanje u Donjoj Trepči kod Čačka protiv ekipe FK “Zadrugar”, koja je pokušala da ostvari prvu pobedu u ovom prvenstvu i prekine niz od tri uzastopna remija.

I pored borbene igre domaćina čini se da je , po svemu viđenom, "Šumadija" bila bolja makar za taj jedan pogodak koji je postigao Dimitrijević u 58 minutu.   

Svaki pokušaj da eventualno dođu do izjednačenja osujetila je odbrana "Šumadije", predvođena odličnim golmanom Aleksom Pešićem, koji je nesavladan 360 minuta. 

Prošle godine smo u ovo vreme govorili da imamo mladu ekipu koja uči  i da je za nas u tom prvenstvu svaka utakmica pripremna. Rekao bih da smo te ’’ pripreme’’ dobro odradili i danas ubiremo plodove tog rada. Danas nismo dominirali terenom u Donjoj Trepči ali smo sada zreliji kao ekipa i kada je to potrebno možemo da odigramo i na rezultat. Prija nam trenutna pozicija na tabeli ali smo svesni da je prvenstvo dugo i da svako opuštanje može skupo da nas košta”, rekao je šef stručnog štaba FK “Šumadija 1903”, Aleksandar Dedeić. 

Narednu utakmicu FK “Šumadija 1903” igra u subotu, od 16 časova, protiv  ekipe FK “Goč” iz Vrnjačke Banje.