SportFoto: SPD Radnički

Talentovani Milanovčanin obukao crveni dres

Autor: InfoKG
16:00 | Sreda, 14 08 2024

Pripremni period u kome se nalazi kragujevački superligaš je u punom jeku, a uporedo sa njim se radi na završnom kompletiranju tima za predstojeću sezonu. Dobitna formula koje se Radnički pridržava je spoj mladosti i iskustva, a kao potvrda toga je angažman mladog i talentovanog Milanovčanina Relje Kolakovića (18) momka koji je svojom mladošću i energijom spreman da se nosi sa svim izazovima koji očekuju njega i tim u narednom šampionatu Super rukometne lige.

"Velika mi je čast i privilegija da budem deo i da branim boje kluba kao što je Radnički iz Kragujevca. Sa velikom željom i entuzijazmom ulazim u novu sezonu. Radujem se novim izazovima i prilikama za napredak koje nas ocekuju. Nadam se izuzetnoj saradnji kako sa trenerom, tako i sa saigračima, kao i jednoj uspešnoj i zdravoj sezoni. Verujem da ćemo zajedno postići zacrtani cilj. Pozvao bih sve navijače i ljubitelje Radničkog da pristustvuju našim utakmicama u što većem broju i tako nam daju vetar u leđa u predstojećem šampionatu", izjavio je po potpisu ugovora Relja Kolaković. 

Relja se rukometom bavi od svoje desete godine u Omladincu iz rodnog Gornjeg Milanovca, a osim matičnog kluba nastupao je i za RK Novi Beograd. Pokriva poziciju srednjeg beka, a odlikuje ga brzina, prodornost, dobar pregled igre i osećej za proigravanje.