SportFoto: BK Radnički

Tri prva mesta za bicikliste Radničkog

Autor: InfoKG
13:00 | Utorak, 13 12 2022

Biciklisti Radničkog učestvovali su na takmičenju održanom u Šidu u disciplini ciklo - kros. Ovo je bila druga ovogodišnja trka u zimskom delu sezone.Na zahtevnoj stazi punoj krivina i uspona naši biciklisti ostvarili su odlične rezultate. Sa ovog takmičenja doneli su tri prva mesta.

U kategoriji mladjih poletaraca prvo mesto osvojio je Petar Pavlović, u kategoriji mlađih kadeta zlato je osvojio Joakim Klačar, dok je u konkurenciji mastersa najbolji bio Aleksandar Marić.

U kategoriji starijih poletaraca peto mesto osvojio je debitant Vukašin Milenković.

"Nastup na ovoj trci imao je za cilj proveru trenutnog nivoa spremnosti naših mladih takmičara koji se spremaju za državno prvestvo u ciklo krosu na ovoj istoj stazi u drugoj polovini januara 2023.  Po ostvarenim rezultatima vidi se da smo dobro radili ali mesta za napredak i u tehnici i u fizičkoj pripremi ima još podosta, tako da u istom ritmu nastavljamo dalje sa treninzima . Naše najbolje takmičarke seniorka Marijana Urošević , juniorka Iva Pavlović i kadetkinja Maša Marković ovoga puta su ostale i trenirale  kod kuće, a priliku da provere svoju trenutnu spremnost imaće već naredne subote 17.decembra kada se ponovo blizu Šida, na obali Sotskog Jezera vozi nova ciklo kros trka", izjavio je prvi čovek Radničkog Aleksandar Marić.

Izvor: Radnički biciklistički klub